Имаме цял един почивен понеделник, в който да се настроим на работна

...
Имаме цял един почивен понеделник, в който да се настроим на работна
Коментари Харесай

15 стайлинг идеи за първата седмица от новата година

Имаме цял един почивен понеделник, в който да се настроим на работна вълна след тази дълга поредност от празници. Дълга си беше. Затова комфортните домашни облекла и пижами е време да правят отстъпка на обичаните ни елегантни тоалети – класики като черен или сив костюм, бежово и сиви пуловери. Звучи скучно, само че в случай че се прибавят чифт ръкавици, огромен пъстър шал, красиво макси украшение или ефектна връхна дреха, те незабавно ще се откроят.
               

По този метод ще запазим малко от звездния искра, от който бяхме заобиколени през последните две седмици, тъй като декември безспорно беше изпълнен с празненства и мотиви да вадим по-често рокли, в сравнение с панталони. И те бляха толкоз блестящи. Така че, с цел да запазим това чувство, изваждаме някоя дълга рокля или сатенена пола например и ги съчетаваме с пуловер, блейзър и. По този метод ще започнем годината по-стилно и самоуверено.
               

Ако може да си позволим по-неформален дрескод или просто работим от у дома, то тогава посягаме към по-цветни облекла и, тъй като следпразничният януари сигурно има потребност от дребна доза чудатост за повече лукс и въодушевление. А и през първите му дни има не малко празнични дни. 
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР